05-WTH-0011  Basics of Nutritional Science

Module details
Registration options
Module Owner: Jun.-Prof. Dr. Jana Markert

Duration: 1

Number of electives: 0

Credits: 5,0

Start Semester: winter semester 2018/19

Registration periods
Phase Block Register from | to End cancellation
Einschreibung Vorlesungszeit 01.10.2018 12:00 | 10.10.2018 14:00 12.01.2019 23:59
Courses
Number Name Mandatory Semester Credits  
05-WTH-0011.SE01 Einführung in die Ernährungswissenschaft Yes 0,0  
05-WTH-0011.VL01 Einführung in die Ernährungswissenschaft   winter semester 2018/19  
05-WTH-0011.ÜB01 Ökotrophologisches Labor und Lehrküche Yes 0,0  
05-WTH-0011.ÜB01a Ökotrophologisches Labor und Lehrküche   winter semester 2018/19  
05-WTH-0011.ÜB01c Ökotrophologisches Labor und Lehrküche   winter semester 2018/19  
05-WTH-0011.ÜB01b Ökotrophologisches Labor und Lehrküche   winter semester 2018/19  
Requirements
Course/Final module requirements Requirements Compulsory pass Weighting
Final module requirements   Klausur Yes 1
Final module exams
Exam Date Instructors Compulsory pass
1  Klausur Fri, 15. Feb. 2019, 09:00 - 10:00 Jun.-Prof. Dr. Jana Markert; Dr. Antje Wagner Yes
2  Nachklausur Tue, 2. Apr. 2019, 17:15 - 18:15 Jun.-Prof. Dr. Jana Markert; Dr. Antje Wagner Yes
3  Klausur Tue, 18. Feb. 2020, 11:15 - 12:15 Jun.-Prof. Dr. Jana Markert; Dr. Antje Wagner Yes
Module Owner
Jun.-Prof. Dr. Jana Markert